Home Actualitate Adoptă un căţel!

Adoptă un căţel!

by Florentina Lup
0 comment

De la debutul campaniei ,, Adoptă un căţel!” și până în prezent, 1883 de câini comunitari și-au găsit un stăpân, iar 60 au fost revendicați de proprietar. În acest moment în adăpostul public, situat pe strada Vârful cu Dor nr. 5, 230 de căței așteaptă o familie.

Adopția câinilor se face gratuit. Cei interesați pot contacta Serviciul Gestionare Animale Abandonate la numărul de telefon 0733.045213 sau la adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro

Câinii pot fi adoptați după ce a expirat termenul de 7 zile lucrătoare în care patrupedele ar fi putut fi revendicate de proprietari. Solicitările se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării.

Înaintea adopţiei, câinii sunt consultaţi de medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

În această perioadă în care programul cu publicul rămâne închis, campania de adopție se desfășoară în mediul online. Persoanele care văd pe site-ul primăriei Constanța, sau pe pagina de Facebook a municipalității, câinele pe care vor să-l adopte pot trimite poza patrupedului pe adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro. Cei care solicită adopția, sunt rugați să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactați.

Reprezentanții Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor verifica dacă animalul este disponibil pentru adopție. În cazul în care patrupedul poate fi adoptat, solicitanţii pot trimite prin email documentele justificative necesare pentru adopție.

related posts

Leave a Comment