Home Actualitate Șase noi cazuri de Covid-19, la Constanța în ultimele 24 de ore

Șase noi cazuri de Covid-19, la Constanța în ultimele 24 de ore

by Antonia Mocanu
0 comment

Pe teritoriul județului Constanța, potrivit informării transmise de către Grupul de Comunicare Strategică la ora 13, pe teritoriul județului Constanța au fost înregistrate alte șase noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Astfel dacă ieri vorbeam de 528 de cazuri, astăzi numărul a ajuns la 534.

Menționăm faptul că în ultimele 6 zile nu a fost înregistrat un nou deces pe teritoriul județului, iar ultimul înregistrat duminică, 5 iulie a fost cel de-al 23-lea, o femeie în vârstă de 92 de ani care prezenta comorbidități.

De asemenea conform raportării transmise de către Prefectura Constanța, până în prezent 466 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 95 de persoane internate, dintre care 88 din județul Constanța și 7 din alte județe.  Totodată 13 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unitățile medicale din județul Constanța. Dintre acestea, 4 au fost externate în ultimele 24 de ore.

related posts

Leave a Comment