Home Actualitate 2000 de elevi din judeţul Constanţa vor fi protejaţi împotriva COVID-19

2000 de elevi din judeţul Constanţa vor fi protejaţi împotriva COVID-19

by Florentina Lup
0 comment

Campania de donaţii ,,Safety Kit pentru educaţie”, demarată de echipa ,,Constanţa-Capitala Tineretului din România”, a reuşit să atingă targetul şi a acumulat fonduri suficiente pentru achiziţonarea a 2000 de kituri de protecţie împotriva COVID-19. Aceste kituri conţin măşti, mănuşi şi dezinfectant şi au fost livrate elevilor din anii terminali (clasele a VIII-a şi a XII-a) din judeţul Constanţa.

,,Suntem recunoscători comunităţii constănţene pentru modul în care a răspuns apelului nostru. Asta ne arată ca demersul nostru a avut fundament. Educaţia se poate face doar în condiţii de siguranţă şi confort psihologic. Odată cu ridicarea restricţiilor, elevii se vor reîntoarce la şcoală, vor ieşi din casă mai des, fie şi pentru a se relaxa înainte de examene. Pentru toate acestea, trebuie să ne asigurăm că îi ţinem sănătoşi, atât fizic cât şi psihic. Prin implicarea tuturor, am reuşit, astfel, să venim în ajutorul a 2000 de tineri din judeţul Constanţa.”, susţine Ionuţ Barbu, managerul de proiect.

Cele 2000 de kituri de protecţie au fost livrate, prin intermediul unităţilor de învătământ, elevilor din mai multe sate şi comune ale judeţului Constanţa.


related posts

Leave a Comment