Home Actualitate Premiere online pentru elevii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța

Premiere online pentru elevii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Momente atipice, dar pline de emoție. Despre ele vom vorbi în materialul următor acolo unde generația 2020 a unui liceu constănțean a fost departe de profesorii lor, dar totuși aproape prin intermediul unei platforme online, acolo unde s-a desfășurat premierea de la sfârșit de an a celor peste 100 de elevi de clasa a XII-a.

Pandemia COVID-19 a schimbat multe lucruri și perspective de-a lungul ultimelor luni în întreaga lume, însă acest lucru nu trebuie să ne oprească din a fi fericiți, a ne bucura de lucruri mărunte și a fi împreună unii alături de alții, chiar și de la distanța prin intermediul platformelor online.

Așa s-a întâmplat și la Constanța, acolo unde, pentru a fi aproape de elevii din clasele a XII-a, care au încheiat cei patru ani de liceu, conducerea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru a organizat o festivitate de premiere specială, atipitică, un ultim clopoțel ce a răsunat, în mediul online, dar care a reunit atât cadrele didactice, cât și elevii de departe, dar totuși de-a aproape.  

Fiecare din cele cinci clase de a XII-a a liceului constănțean, copii de ieri, deveniți adulții de azi și-au făcut câte un filmuleț de prezentare care să surprindă cel mai bine cei patru ani pe care aceștia i-au petrecut pe băncile liceului. Fiecare generație, an de an, poartă un nume, însă anul acesta elevii generației 2020 ar putea fi supranumiți generația COVID din cauza pandemiei și a evenimentelor din actualitatea mondială.

Emoție, acesta este cuvântul care poate descrie festivitatea online de care au avut parte elevii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”  din Constanța, elevi ce au trecut anul acestea prin momente de cumpănă și care sunt, poate cea mai încercată generație din ultimii ani. Însă, această generație a avut de învățat din experiențele atât a celor patru ani de studiu, dar și din experiența examenelor la distanța, a cursurilor online și a pandemiei ce le-a schimbat viața.    

related posts

Leave a Comment