Home Actualitate Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie

Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie

by Antonia Mocanu
0 comment

Virgil Popescu, MinistruL Economiei, este încrezător că la finalul acestor două săptămâni de evaluare, rezultatul va fi pozitiv iar mall urile  s-ar putea deschide de la jumătatea lunii iunie.

„Astăzi la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Amintim faptul că magazinele din interiorul mall-urilor care au intrări exterioare s-au deschis după ridicarea stării de urgenţă. Totodată mall urile mici, cu o suprafață mai mica de 15.000 mp s-au deschis încă din 15 mai deoarece acestea nu sunt considerate spații de petrecere a timpului liber, nu au în incintă zonă de restaurant, cinema sau locuri de joacă pentru copii.

Totodată, ministrul a mai precizat că tot o dată cu ziua de 15 iunie, românii ar putea să nu mai stea 14 zile în izolare la întoarcerea din vacanța în străinătate.

related posts

Leave a Comment