Home Cultură Stimă și considerație

Stimă și considerație

by Antonia Mocanu
0 comment

Momente emoționante au avut loc la ședința de consiliu județean aferentă lunii februarie. Două personalități marcante ale Constanței au primit titlul de cetățean de onoare. Paloma Petrescu și Rodica Șerbănescu au fost elogiate în sala Remus Opreanu pentru meritele deosebite pe care le-au dobândit de-a lungul anilor.

Două din cele aproximativ 100 de  proiecte de hotărâre discutate în cadrul ședinței de consiliu județean au fost despre două personalități marcante ale județului Constanța.

Paloma Petrescu, fost inspector școlar general și Rodica Șerbănescu, fost director al Radio Constanța au devenit, în urma votului consilierilor județeni cetățeni de onoare ai județului.

Cuvinte care o elogiază și onorează pe Rodica Șerbănescu, fostul director al Radio Constanța au fost de asemenea rostite în cadrul ședinței de consiliu județean.

Profund emoționate, atât Paloma Petrescu cât și Rodica Șerbănescu au fost copleșite de aplauze și flori din partea celor care le apreciază munca și dăruirea de care au dat dovadă cele două personalități de-a lungul anilor, pentru Constanța.

related posts

Leave a Comment