Home Actualitate Teatrul constănţean va fi prezent la Gala Premiilor UNITER

Teatrul constănţean va fi prezent la Gala Premiilor UNITER

by Florentina Lup
0 comment

Gala Premiilor UNITER, sărbătoarea teatrului românesc, are loc în această seară în Sala Mare a Teatrului Național din București, de la ora 21:00.

Ileana Ploscaru, marea actriță a teatrului constănțean, va fi distinsă cu ,,Premiul pentru întreaga activitate”. Anul acesta a împlinit 90 de ani de viață, 70 de ani de teatru şi 60 de ani de când joacă la Constanța.

De asemenea, Teatrul de Stat Constanţa are încă două nominalizări, primele după 1994. Regizoarea Diana Mititelu a fost nominalizată la secțiunea DEBUT pentru regia spectacolului „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya.

Actrița Cătălina Mihai a fost nominalizată la secțiunea CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL SECUNDAR, pentru rolul Speed din spectacolul „Doi tineri din Verona” de William Shakespeare, regia Alexandru Mâzgăreanu.

De la ora 20:00, se va transmite LIVE, pe contul de YouTube UNITER ROMÂNIA și pe pagina de facebook a UNITER, sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului.

De la ora 21:00, ceremonia acordării Premiilor UNITER va fi transmisă în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural.

related posts

Leave a Comment