Home Cultură Probleme la Casa de cultură din Constanţa

Probleme la Casa de cultură din Constanţa

by Crina Matei
0 comment

De la începutul lunii martie activitatea Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a fost suspendată. Pandemia de Covid 19 a pus la pământ viaţa culturală, spectacolele au fost anulate iar angajaţii au intrat în şomaj tehnic. Acestea sunt doar câteva dintre problemele cu care Directorul Instituţiei, Gheorghe Ungureanu, se confruntă.

Situaţie fără precedent la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Directorul instituţiei, Gheorghe Ungureanu, a fost nevoit să recurgă la măsuri drastice din cauza pandemiei de Coronavirus. De asemenea, agenţii economici care îşi desfăşurau activitatea în incinta instituţiei şi-au oprit activitatea.

Peste zece spectacole au fost anulate în luna martie şi şapte în aprilie. Pierderile au fost de 100 % iar facturile continuă să vină. Directorul instituţiei a cerut ajutorul partidelor politice în repetate rânduri. Iar răspunsul a întârziat să apară. Îngrijorat pentru situaţia angajaţilor, Gheorghe Ungureanu îşi doreşte ca aceştia să nu fie nevoiţi să plătească impozitul pe venit.

related posts

Leave a Comment