Home Cultură Festival online destinat copiilor și tinerilor din județul Constanța

Festival online destinat copiilor și tinerilor din județul Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria orașului Eforie organizează pentru copiii și tinerii din județul Constanța festivalul online “Creativ Eforie 2021 #CreștemFrumos”.

Ediția a II-a a festivalului se adresează pasionaților de muzică începând de la vârsta de 6 până la 15 ani, pasionaților de pictură cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani și pasionaților de poezie cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Înscrierile se vor face până la data de 25 mai inclusiv.

Participanții sunt rugați ca la începutul fiecărei înregistrări audio-video să se prezinte (numele, prenumele, vârsta) și să facă o scurtă descriere a ceea ce cântă, pictează sau recită.

În cazul candidaților care doresc să participe la mai multe secțiuni, aceștia vor trimite câte o înregistrare audio-video în format landscape (orizontal), atât pentru pictură, muzică cât și pentru poezie, respectând indicațiile și minutajul impus.

Pentru înscrieri și informații referitoare la Festivalulul On-line Creativ Eforie 2021 #CreștemFrumos, cei interesați au la dispoziție următoarele modalități de contact:

Adresa de e-mail: festivalulcreativ2021@primariaeforie.ro

Facebook&Messenger: Primaria Orasului Eforie

Contact telefonic: Georgiana Costea – 0722950816

sursa foto: Primăria Eforie

related posts

Leave a Comment