Home Actualitate Mai multe locuri de parcare, pe strada Dionisie cel Mic

Mai multe locuri de parcare, pe strada Dionisie cel Mic

by Florentina Lup
0 comment

Primăria Constanța a identificat soluții pentru riveranii care parcau autovehiculele pe strada Dionisie cel Mic, arteră rutieră care a fost reconfigurată prin instituirea regimului de sens unic dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea către aleea din zona blocului 70.

Zona carosabilă a fost reamenajată, şi au fost create 116 locuri de parcare. Titularii autorizațiilor de parcare vor primi locuri de parcare în apropierea imobilelor, fără costuri suplimentare.

Terenul viran situat în zona blocului 60 va fi transformat într-o parcare rezidențială modernă. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de amenajare a suprafețelor, în vederea aplicării stratului de asfalt. Se excavează terenul și se montează bordurile care vor delimita locurile de parcare.

În același timp, va fi reamenajat spațiul destinat parcării autovehiculelor aferent blocului 62. Zona carosabilă va fi asfaltată. Simultan, se vor îmbunătăți condițiile de acces pietonal, aleea din zona blocurilor 68 și 65 va fi reabilitată.

related posts

Leave a Comment