Home Administrație publică CJC continuă proiectele în infrastructura rutieră

CJC continuă proiectele în infrastructura rutieră

by PĂUN IONELIA
0 comment

Consiliul Județean Constanța este în plin proces de implementare a două proiecte extrem de importante pentru infrastructura rutieră constănțeană. Mai exact, vorbim despre proiectul de reabilitare și modernizare a drumului DJ226 (Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu) și cel de reabilitare și modernizare a drumului DJ226A (Cetatea Histria – DN22 / Tariverde), ambele în valoare de aproximativ 27 de milioane de euro. 

Președintele CJC, Mihai Lupu a efectuat astăzi o vizită la șantierele celor două proiecte, pentru a vedea din teren stadiul lucrărilor. 

Aceste proiecte nu dezvoltă doar segmentul de circulație națională. Sunt proiecte care sprijină și entitățile economice, dar mai ales contribuie la dezvoltarea turistică a zonei, o dezvoltare extrem de importantă. Totodată, reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport pe traseele DJ226 și DJ226A reprezintă obiective strategice la nivel județean și regional, ce vor stimula mobilitatea regională și vor crește gradul de accesibilitate a zonelor rurale. În acest moment lucrările sunt în plină desfășurare, conform graficului și împreună cu constructorul ne dorim să se finalizeze înainte de termenul stabilit” – a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

related posts

Leave a Comment