Home Actualitate Zonele publice din Constanța, monitorizate permanent de polițiștii locali

Zonele publice din Constanța, monitorizate permanent de polițiștii locali

by Antonia Mocanu
0 comment

Ieri, polițiștii locali au desfășurat o acțiune privind menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Biroului Ordine Publică Nord. Au fost verificate, în scopul asigurării unui climat civilizat mai multe zone de interes public: bulevardul Aurel Vlaicu, strada Ștefăniță Vodă, strada Suceava, aleea Lotus, strada Cișmelei, strada Dispensarului, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja, strada Adamclisi, aleea Heracleea, piața Tic-Tac, City Park Mall, piața Tomis III, strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, bulevardul Tomis, piața Cireșica, zona Dacia, strada Poporului, Galeriile Soveja, campusul social „Henri Coandă”, strada Tulcei, aleea Zmeurei, zona „Macul Roșu”, piața Brotăcei, strada Dionisie cel Mic, strada Portiței, strada Izvor, aleea Umanității.

Au fost legitimate 191 de persoane și aplicate 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.760 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public sau depozitarea de bunuri pe domeniul public.

De asemenea, polițiștii locali împreună cu angajați CT BUS au identificat în mijloacele de transport în comun 38 de persoane care nu dețineau un titlu de călătorie valabil.

Direcția Generală Poliția Locală atrage atenția că astfel de acțiuni au loc în mod constant, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

related posts

Leave a Comment