Home Actualitate Un nou serviciu disponibil pentru plata taxelor și impozitelor

Un nou serviciu disponibil pentru plata taxelor și impozitelor

by Romanov Alex
0 comment

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția contribuabililor un nou serviciu electronic. Acesta permite programarea online la ghișeele instituției pentru rezolvarea problemelor fiscale.

Accesând linkul https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#tabProgramariOnline, constănțenii își pot alege ziua și ora la  care doresc să se prezinte la ghișeu dar și agenția fiscală la care vor să se deplaseze. În cazul în care operațiunile fiscale se pot efectua de la distanță, SPIT Constanța recomandă contribuabililor să folosească serviciile online dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluționare a cerințelor cetățenilor pe site-ul www.spit-ct.ro.

Dacă totuși contribuabilii nu au posibilitatea să utilizeze serviciile online, SPIT Constanța reamintește că accesul în sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.

De asemenea, puteți verifica în timp real gradul de aglomerație din agențiile fiscale, înainte de a pleca de acasă, accesând acest link cu imagini live de la ghișee: https://www.spit-ct.ro/spit-live/.

related posts

Leave a Comment