Home Actualitate Ultima ședință de Consiliu Județean, condusă de Marius Horia Țuțuianu

Ultima ședință de Consiliu Județean, condusă de Marius Horia Țuțuianu

by Antonia Mocanu
0 comment

36 de proiecte pe ordinea de zi a avut ultima ședință de Consiliu Județean, condusă de către Marius Horia Țuțuianu, care a ținut să deschidă ședința cu un moment de reculegere în memoria consilierului județean Marian Iordache, decedat săptămâna trecută. În ceea ce privește proiectele, președintele CJC a propus, fiind și aprobate proiecte prin care au devenit cetățeni de onoare șase militari constănțeni, dar și actorul Virgil Andriescu care a interpretat pentru consilieri și cei prezenți poezia „Actorul”.

Printre cele 36 de proiecte de pe ordinea de zi, cele mai importante dintre ele au fost în legătură cu rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli  a instituțiilor de cultură constănțene, precum Teatrul de Stat și Centrul Teodor Burada, cât și a bugetelor centrelor pentru educație inclusivă, dar și proiecte în ceea ce privește infrastructura în județ. Toate au primit vot favorabil. În încheierea ședinței de Consiliu Județean, președinte CJ, Marius Horia Țuțuianu a dorit să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături timp de patru ani, cât timp a fost la cârma consiliului.

„Timpul trece foarte repede și iată că am ajuns și la final de mandat. Au fost mai bine de patru ani cu multe promovări, cu un număr record de proiecte demarate. Vreau să mulțumesc echipei mele și aparatului administrativ al Consiliului Județean. O contribuție importantă au avut-o și colegii mei, ceilalți consilieri județeni. Vă mulțumesc tuturor, indiferent de culoarea politică. Nu în ultimul rând, am apreciat foarte mult atitudinea presei constănțene, care atunci când am greșit m-a criticat și când am performat m-au elogiat. Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să evoluez profesional”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC.

În cei patru ani de mandat ai lui Horia Țuțuianu, în fruntea CJC au fost dezvoltate și implementate proiecte de aproximativ 700 de milioane de lei.

related posts

Leave a Comment