Home Actualitate ,,Stil de viaţă sănătos” – proiect dedicat tinerilor

,,Stil de viaţă sănătos” – proiect dedicat tinerilor

by Florentina Lup
0 comment

Pentru perioada 23 – 27 noiembrie 2020, Ministerul Tineretului și Sportului a lansat proiectul „Stil de viață sănătos” în cadrul căruia sunt invitați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 35 de ani.

Demersul ministerului vizează informarea tinerilor cu privire la beneficiile mișcării și alimentației sănătoase, în contextul Pandemiei COVID -19. Proiectul se va desfășura pe parcursul a 5 zile, sub forma unor seminarii care vor avea două componente: alimentația sănătoasă și mișcarea.

Criteriile de selecție sunt:

  • vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani;
  • statut de angajat / liber profesionist / elev / student.

În formularul de candidatură se va specifica clar tipul de activitate desfășurată (ex: telemuncă, birou, teren, școală, universitate, altele).

Selecția candidaților se va realiza, în ordinea înscrierilor, în limita celor 100 de locuri. Vor fi înregistrați doar cei care au depus toate documentele solicitate. Perioada de înscrieri online este 09 – 17 noiembrie.

Activităţile se vor desfășura online și nu presupun costuri de participare.

Informații detaliate referitoare la desfășurarea proiectului și activitățile aferente, se regăsesc aici: Descriere proiect stil de viata sanatos.

Datele referitoare la modalitatea de înscriere, criteriile de selecție și documentele necesare înscrierii le puteţi găsis aici: PROCEDURA DE SELECTIE STIL DE VIATA SANATOS.

Înscrierea participanților se face online prin completarea formularului de candidatură la următoarea adresă web: https://docs.google.com/forms/d/1z6g8tjtHUNqLxGhDxV5yzy4fhk5dqNiBy1cu-f3ST-k/edit

related posts

Leave a Comment