Home Administrație publică Soluții pentru curățenia din oraș

Soluții pentru curățenia din oraș

by Romanov Alex
0 comment

Vergil Chițac, noul primar al Constanței, pune curățenia orașului în fruntea listei de priorități. În acest sens, edilul a purtat o serie de discuții cu reprezentanții firmei de salubrizare, cu care Primăria municipiului de la malul mării are deja un contract încheiat pe o perioadă de doi ani.

De îndată ce a fost învestit în funcție, Vergil Chițac și-a setat foarte clar prioritățile. Iar curățenia orașului a reprezentat un bun prilej pentru a purta o serie de discuții cu administratorii firmei de salubrizare.

„Trebuie să privim gunoiul din două perspective. Mizeria, focarele sunt surse de pandemie. Pandemiile toate din toate timpurile au plecat de la asta. Apoi, gunoiul în ziua de azi înseamnă și resurse. Asta după colectarea selectivă, pentru că trebuie și aici să intervenim.”, declară VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța

La întrevedere au participat și reprezentanții poliției locale Constanța.

„Noi trebuie să avem un mechanism prin care să supraveghem ca cetățenii care nu se încadrează în hotărârile consiliului local să îi foțăm cumva să nu mai facă mizerie sau să pună gunoiul acolo unde trebuie pus.”, completează VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța

Noul primar al Constanței și-a exprimat toată susținerea pentru a găsi soluții cât mai eficiente în această privință, iar compania de salubrizare are în vedere împărțirea orașului în opt zone de lucru.

related posts

Leave a Comment