Home Actualitate Stelian Ion, declarații post-alegeri

Stelian Ion, declarații post-alegeri

by Antonia Mocanu
0 comment

După ce în seara alegerilor aproape ca s-a proclamat câstigator al alegerilor pentru fotoliul de primar al Constanței, a doua zi deputatul Stelian Ion, și-a anulat declarațiile. S-a arăt mulțumit de rezultat și este convins că dacă alegerile ar fi fost organizate în două tururi, atunci el ar fi fost câștigatorul. Mai mult decât atât a afirmat că noul primar ar avea probleme de integritate și pare să excludă ideea unei negocieri directe cu acesta.

Deși în mod tradițional PSD era dușmanul celor de la USR, iar de ceva luni bune, partidul liberal le-a devenit partener la nivel național, la Constanța lucrurile nu stau tocmai așa. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă Stelian Ion, candidatul USR PLUS la Primăria  municipiului Constanța care s-a clasat pe locul doi. Iar câștigătorul, liberalul Vergil Chițac s-a transformat în adevărata țintă a lui Stelian Ion.

Stelian Ion, deputat „Decebal Făgădău s-a bătut singur prin nerealizări, deși a avut o șansa să intre în istorie. PSD pentru 20 de ani va intra în concediu prelungit. Ne-am luptat cu un balaur cu două capete. Partidul Social Democrat a avut interese dubioase, obscure care au reușit să impună un candidat, care a câștigat alegerile. Vorbim de minciunile sfruntate vânturate pe sub nas câteva luni de zile, care avea ba 39 la sută, ba 150 la sută, era singurul care se bătea cu  Decebal Făgădău, dar asta a fost doar o manipulare, iar minciuna  a ținut din păcate”. 

Referitor la o eventuală colaborare cu Partidul Național  Liberal și viitorul primar, dar posibile negocieri cu aceștia pentru diferite funcții, Stelian Ion pare să fie reținut. În special în ceea ce privește colaborarea cu Vergil Chițac. Stelian Ion spune că acesta nu este o persoană de încredere și preferă să poarte discuțiile cu consilierii locali și nu cu acesta.

Stelian Ion, deputat: „ Au fost niște nereguli, dar una peste alta rezultatul nu va fi contestat și avem un mandat din partea unei persoane față de care avem rezerve din punctul de vedere al integrității, al adevărului, din punct de vedere al parteneriatului. Avem rezerve față de această persoană, care într-un mod  neacceptat ne-a atacat indirect. Cu aliații nu te porți așa și vom vedea dacă își termină mandatul , ținând cont de problemele pe care le are”.

Stelian Ion a promis că echipa USR PLUS va urmări şi se va implica în administrarea oraşului însă a evitat să spună ce rol va ocupa în administraţia locală, el îndreptându-şi acum atenţia spre alegerile generale din 6 decembrie 2020. 

related posts

Leave a Comment