Home Actualitate Spitalul modular de campanie primește pacienți

Spitalul modular de campanie primește pacienți

by Antonia Mocanu
0 comment

Pacienții infectați cu Sars Cov 2 vor putea fi primiți începând de duminică la spitalul modular de campanie de pe stadionul Portul. Direcția de Sănătate Publică Constanța a anunțat că a avizat deschiderea Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament.

Decizia a fost luată din cauza numărului crescut de pacienți internați cu COVID-19, județul Constanța doborând record după record în privința infectărilor zilnice din ultima perioadă.

„Spitalele din județul Constanța care primesc pacienți COVID-19 au început să se aglomereze, tocmai de aceea, duminică seara, începând cu ora 20.00, spitalul militar multirol amplasat pe stadionul Portul va deveni operațional și va primi cazuri ușoare de COVID-19. În continuare, pacienții vor fi direcționați și către alte spitale din județ, în funcție de codurile specifice fiecărui caz de infecție cu SARS-CoV-2.”, anunță reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

Amintim faptul că unitatea modulară este compusă dintr-un spital cu o capacitate de 56 de locuri și o tabără de carantină și izolare cu o capacitate de 120 de locuri.

related posts

Leave a Comment