Home Actualitate Spectacole online pentru constănțeni

Spectacole online pentru constănțeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariul, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  și Teatrul de Stat Constanța oferă în această perioadă spectacole online accesând paginile instituțiilor de cultură constănțene.

Astfel, în cursul zilei de vineri, 27 martie, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11.00, o sesiune de povești și basme românești.

Micii spectatori pot urmări sâmbătă, 28 martie, spectacolul „Albă ca Zăpada”, spectacol oferit de către Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” . În timp ce, tot sâmbătă Complexul Muzeal de Științe ale Naturii invită spectatorii să urmărează spectacole cu delfini de la ora 11 și 15. De asemenea Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, iar Teatrul de Stat se alături și el inițiativei Consiliului Județean Constanța, tot sâmbătă de la ora 19, cu spectacolul „Gâlcevile din Chioggia”.

Programul online al instituțiilor de cultură constănțene continuă și duminică, 29 martie, atunci când Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită începând cu ora 10 să urmăriți spectacolul„Lebedele”, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11 și ora 15, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, iar Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul „Cea mai frumoasă soție”, începând cu ora 19.00.

related posts

Leave a Comment