Home Actualitate Veşti bune de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa

Veşti bune de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa

by Florentina Lup
0 comment

,,Aproape în fiecare zi, câte un pacient internat cu noul coronavirus, COVID-19, pleacă acasă negativ, vindecat. Suntem la datorie 24 de ore din 24. Pacienţii de care avem grijă sunt pe un curs bun.”, declară conducerea Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.  

Spitalul este una dintre cele 7 unităţi medicale desemnate de Ministerul Sănătăţii pentru a trata patologia pacienţilor internaţi cu noul coronavirus.

,,Dispunem în acest moment de echipament de protecţie achiziţionat de Primăria Municipiului Constanţa. Spitalul este pregătit, primii dintre pacienţii care s-au internat cu această afecţiune încep să se negativeze şi aproape în fiecare zi, câte un pacient pleacă acasă negativ, vindecat. Suntem la datorie, toţi pacienţii care au fost până acum sunt pe un curs bun, facem în continuare eforturi. Suntem cadre medicale, medici, asistente, infirmiere, cu toţii am depus un jurământ, am depus un jurământ că o să îngrijim pacienţii în orice condiţii şi aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei care au înţeles că aceasta este misiunea noastră. Ne-am reorganizat, am refăcut toate circuitele spitalului pentru a putea primi aceşti pacienţi, să le asigurăm asistenţă medicală şi tot personalul medical să fie protejat.”, a declarat dr. Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Spitalul de Boli Infecţioase mulţumeşte tuturor cadrelor medicale care şi-au arătat intenţia de a veni să lucreze în unitatea medicală dar şi celor care au donat materialele necesare desfăşurării actului medical în bune condiţii.

,,Implicarea dumneavoastră directă în susţinerea actului medical, prin ajutoarele materiale care s-au strâns din donaţii, a fost o lecţie de dăruire, de credinţă şi facere de bine în folosul celor aflaţi în suferinţă”, au transmis reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Este nevoie în continuare de personal medical, asistente, medici, biologi şi chimişti pentru laboratorul de analize şi secţia de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Detalii se găsesc la adresa de e-mail: contact@infectioaseconstanta.ro, sau pe https://infectioaseconstanta.ro/.

related posts

Leave a Comment