Home Actualitate Spectacole online, la Constanța

Spectacole online, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Activitatea instituțiilor de cultură constănțene s-a mutat în online. Astfel Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și Teatrul de Stat Constanța îi încântă și le umplu timpul constănțenilor chiar și de la distanță.

Astfel, în ziua de vineri,  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11, o sesiune de povești și basme românești, iar de la ora 18 pot urmări miturile, legendele și poveștile incluse în audiobook-ul „Dobrogea de poveste”, în care este inclusă o selecție din volumele „Poveștile Mării Negre”ale scriitorului Cristina Cealera.

De asemenea și Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă așteaptă începând cu ora 11 să urmăriți episodul 1 al spectacolului „Povești cu sori”. Apoi, de la ora 20 puteți asculta povestea „A fost odată ca niciodată…”.

Spectacolele online continuă și sâmbătă atunci când Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită,  de la ora 11, să urmăriți spectacolul „Inimă rece”, recomandat copiilor de peste 6 ani, în timp ce Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11 și ora 15.

Și Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, la fel ca în ziua precedentă. Teatrul de Stat Constanța de asemenea, vă prezintă, începând cu ora 19 spectacolul „Testosteron”.

Ultima zi de weekend vine și ea cu propuneri pentru constănțeni, astfel că Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11, să urmăriți spectacolul „Rățușca cea urâtă”, recomandat copiilor de peste 3 ani. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii propune vizionarea de spectacole cu delfini de la ora 11 și ora 15, iar Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00. Teatrul de Stat Constanța prezintă și el spectacolul „Ursul”, începând cu ora 19.

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări accesând linkurile instituțiilor, doar online, la orele menționate.

related posts

Leave a Comment