Home Actualitate Spațiul exterior ce aparține Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” a fost reabilitat

Spațiul exterior ce aparține Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” a fost reabilitat

by Antonia Mocanu
0 comment

Pentru că luni, 05 septembrie 2022, va suna clopoțelul pentru prima oară în noul an școlar, Primaria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban S.R.L, vrea să aducă puțină bucurie în rândul elevilor, părinților, bunicilor și al cadrelor didactice.

Cei care vor păși în incinta școlară vor găsi terenurile de sport, aleile de aces și spațiile dedicate activităților sportive complet refăcute. Au fost asfaltate suprafetele exterioare, s-au montat noi băncuțe în curtea școlii iar porțile terenurilor de sport, panourile de baschet si celelalte elemente metalice au fost recondiționate. La final au fost aplicate marcaje pe suprafetele asfaltate.

„Reabilitarea unui număr cât mai mare de spații exterioare din incintele unităților de învățământ, până la debutul anului școlar, a reprezentat un obiectiv important pentru administrația locală. Ne bucurăm că am putut asigura un mediu adecvat pentru activități exterioare unui număr mare de elevi, aceasta fiind o primă etapă din planul de reabilitare a școlilor din municipiu”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu.

Lucrări similare au fost realizate și la Școala Gimnazială Nr.37, Școala Gimnazială Nr.33 „Anghel Saligny”, Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu”, Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” si Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa.

related posts

Leave a Comment