Home Actualitate Sigur şi comod! Plata serviciilor solicitate la ANCPI se poate face cu card bancar

Sigur şi comod! Plata serviciilor solicitate la ANCPI se poate face cu card bancar

by Florentina Lup
0 comment

De astăzi, 5 decembrie, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a extins facilităţile pentru efectuarea plăților, în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra.

Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, notarii, experții judiciari și executorii judecătorești pot plăti tarifele aferente serviciilor oferite de toate cele 42 de oficii de cadastru și publicitate imobiliară, prin intermediul cardului bancar.

„Programul pilot început în luna noiembrie, la Cluj, și implementat săptămâna trecută în alte 19 județe, care permite efectuarea plății prin intermediul cardului bancar în eTerra, a trecut testele și a fost extins la nivel național. În prezent, toate oficiile de cadastru din țară au încheiat contracte cu procesatorul de plăți, pentru a putea pune la dispoziția partenerilor noștri care au acces în eTerra opțiunea de a achita tarifele serviciilor solicitate prin intermediul cardului bancar.”, a declarat Laurențiu Alexandru Blaga, președinte – director general al ANCPI.

În prezent, atât cetățenii, cât și partenerii ANCPI pot achita online, cu un card bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, solicitate prin intermediul platformei epay.ancpi.ro.

related posts

Leave a Comment