Home Actualitate Serviciile online, promovate de SPIT

Serviciile online, promovate de SPIT

by Romanov Alex
0 comment

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția contribuabililor servicii online ce pot fi accesate pe site-ul instituției. Măsura are ca scop eficientizarea procesului de soluționare a cerințelor cetățenilor și evitarea deplasării la ghișeele instituției în contextul epidemiei cu noul coronavirus.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online.

Plata impozitelor și taxelor locale sau a amenzilor se poate efectua de la distanță,  simplu, prudent și rapid, de la calculator sau prin intermediul telefonului mobil:

·         pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunile “Servicii online/Plată impozite” și “Plată amenzi/alte taxe”;

·         prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile, disponibilă pe App Store și Play Store;

·         pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile “Plătește online impozite și taxe”, “Plată amenzi” și “Plată fără autentificare”;

·         prin serviciul Internet Banking;

În această perioadă, reprezentanții SPIT Constanța le recomandă contribuabililor să rămână în spațiile sigure și să opteze pentru achitarea obligațiilor fiscale prin intermediul mijloacelor electronice.

Dacă totuși nu au posibilitatea să utilizeze serviciile online puse la dispoziție de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, contribuabilii trebuie să știe că accesul în sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.

related posts

Leave a Comment