Home Actualitate Se reiau plantările în Năvodari

Se reiau plantările în Năvodari

by Antonia Mocanu
0 comment

De săptămâna viitoare se reia campania de plantări de copaci în orașul Năvodari. Deopotrivă reprezentanții primăriei, alături de asociațiile de proprietari vor face din Năvodari un oraș din ce în ce mai verde.

„Așa cum știți deja primarul Florin Chelaru și echipa sa pun accent cât mai mult pe definirea orașului Năvodari ca un oraș verde și în acest sens, anual derulăm campanii de plantări de copaci în orașul Năvodari. Începând cu săptămâna viitoare primăria orașului Năvodari va relua o astfel de campanie având de data aceasta alături de noi ca parteneri asociațiile de proprietari. În prima etapă primăria va planta acolo unde există sistem de irigații și surse de apă în apropiere pentru a putea asigura viabilitatea materialului sădit. În același timp, vom furniza puieții, arborii și materialul dendrologic asociațiilor de proprietari care ne-au făcut solicitare în acest sens, cu condiția ca asociațiile să își asume îngrijirea lor. Ne bucurăm că invitația noastră a avut ecou și că până în prezent șapte asociații au decis să facem echipă în acest proiect”, a declarat Elena Aftene, purtător de cuvânt Primăria Năvodari.

Astfel de campanii de plantare au devenit deja o tradiție în orașul Năvodari. În acest fel, locuitorii orașului, dar și autoritățile locale vor fi într-un parteriat continuu pentru ca orașul să se mențină mereu verde și curat.  

related posts

Leave a Comment