Home Actualitate SCJU la datorie și de Paște

SCJU la datorie și de Paște

by Antonia Mocanu
0 comment

Activitatea medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” se va desfășura în mod normal în timpul sărbătorilor pascale, fără să fie afectată de zilele libere. Astfel, în cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați.

Astfel, se efectuează triajul epidemiologic pentru toți pacienții care se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii).

Zona de triaj epidemiologic este în afara UPU, în modulele special amenajate în imediata apropiere a Unității Primiri Urgențe, iar cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță.

Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate, care va fi închis pe 17 și 20 aprilie.

Conducerea SCJU garantează că vor fi luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate și urează constănțenilor multă sănătate, încredere și speranță că vom depăși această perioadă dificilă.

related posts

Leave a Comment