Home Actualitate Roata panoramică „Tomis Eye”

Roata panoramică „Tomis Eye”

by Antonia Mocanu
0 comment

Cea mai nouă atracție de pe litoralul românesc este una inspirată din turismul european. De vineri, Constanța are o roată panoramică de unde vezi orașul de sus, la fel ca la Londra sau Viena. Roata are 36 de metri şi le oferă turiştilor cea mai frumoasă privelişte de pe litoral.

Două săptămâni a durat construcția roții, de când primele piese au ajuns la Constanța, din Italia. Constructorii au lucrat la foc continuu pentru a monta roata gigant, în stil englezesc, iar vineri seară primii vizitatori au putut urca în cabine.

Roata mare de la Constanța este amplasată pe faleza Cazinoului, la câțiva pași de emblema orașului.  Un bilet într-o cabină normală costă 20 de lei. Când vine vorba de cabina VIP, lucrurile se schimbă.

Atât constănțenii cât și turiștii pot urmări un peisaj absolut spectaculos: Marea Neagră, Portul Constanța și Cazinoul. Primele impresii nu s-au lăsat așteptate.

Și pentru că suntem în pandemie, clienţii vor trebui să respecte o serie de reguli dacă își doresc  o călătorie cu roata panoramică. Măştile vor fi obligatorii, iar în cabină vor putea urca doar patru persoane – deşi capacitatea este de 6 persoane.

related posts

Leave a Comment