Home Actualitate Reciclează şi vei fi premiat!

Reciclează şi vei fi premiat!

by Florentina Lup
0 comment

După succesul din 2019 și, în ciuda pandemiei, a treia Zi Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice va fi organizată pe 14 octombrie 2020. Cu această ocazie, Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC, în parteneriat cu Primăria Mangalia și Serviciul Local de Colectare Constanța, au demarat o campanie de reciclare a deşeurilor electrice și electrocasnice, ce se va desfăşura până în data de 26 octombrie.

Organizatorii oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice, prin apelarea la numerele de telefon puse la dispoziție, respectiv TelVerde 0800444800 şi 0720379802, sau prin completarea formularului de comandă disponibil pe site-ul www.colecteaza.ro/contact/. Astfel, cei interesați pot solicita, de luni până sâmbătă, între orele 9:0000 – 17:00, preluarea, fără niciun cost, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice, grele sau voluminoase, care nu depășesc 35kg/comandă.

Fiecare deponent va beneficia de tichete de tombolă, conform regulamentului de pe site. Tragerea la sorţi a taloanelor completate va avea loc luni, 26 octombrie, orele 13:00, la sediul Poliției Locale Mangalia.

Premiile oferite de organizatori vor fi:

  • un cuptor cu microunde digital;
  • două aspiratoare Bagless;
  • trei blendere;
  • trei cafetiere.

related posts

Leave a Comment