Home Actualitate Primul caz de COVID-19, la Consiliul Județean Constanța

Primul caz de COVID-19, la Consiliul Județean Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Veste îngrijorătoare pentru o altă instituție publică constănțeană care și aceasta a fost lovită de COVID-19. În cursul zilei de astăzi una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Toți contacții direcți ai persoanei se vor autoizola la domiciliu.

Președintele Consiliului Județean Constanța va intra în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz.

De asemenea, contacții direcți ai persoanei vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare. Direcția de Sănătate Publică Constanța a început deja ancheta epidemiologică.

 „Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța mai menționează faptul că a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției.

related posts

Leave a Comment