Home Actualitate Piața modernă pentru Mangalia

Piața modernă pentru Mangalia

by Antonia Mocanu
0 comment

Piața nouă și modernă pentru Mangalia și pentru micii întreprinzători. Aceasta este ideea pe care candidatul independent la funcția de primar a municipiului Mangalia, Mohammad Murad vrea să o implementeze în cel mai scurt timp în oraș.

„De opt ani de zile am avut această pasiune de a oferi oamenilor legume bio. Tocmai de aceea am făcut acest solar de care sunt foarte mândru. Este foarte important să oferim copiilor noștri legume sănătoase, proaspete, fără chimicale. Tocmai de aceea  am un proiect pentru Mangalia. Cei care doresc să vândă tot ceea ce înseamnă legume le pun la dispoziție  o seră de 2.000 de metrii încât să muncească, iar eu voi fi primul lor client. Cu un mic ajutor putem schimba multe în viață. De asemenea vreau să creez și o piață bio. Fiecare persoană care produce ceva să aibă o tarabă frumoasă, elegantă, gratis, fără nicio plată”, a declarat Mohammad Murad.

Murad spune faptul că Mangalia are nevoie de o piață bio,  de un spațiu gratuit unde să se vândă legumele. Construirea unei astfel de piețe ar venit în sprijinul producătorilor locali.

related posts

Leave a Comment