Home Actualitate O nouă serie de sancțiuni pe plajele din Corbu și Vadu

O nouă serie de sancțiuni pe plajele din Corbu și Vadu

by Romanov Alex
0 comment

Continuă seria amenzilor aplicate turiștilor care nu respectă regulile. În ultimele zile, inspectorii comisariatelor regionale de control ale Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, alături de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis” Constanţa au efectuat numeroase controale pe plajele sălbatice din Corbu şi Vadu.

Nu mai puțin de 125 de sancţiuni în valoare totală de 31.360 lei au fost aplicate turiștilor pentru cazuri de campare, acces nepermis în zone strict protejate, activităţi de transport persoane fără acte de reglementare sau fără respectarea acestora, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje, diguri şi faleze.

„Sunt turiști care aprind și grătare, sunt turiști care ascultă muzică până târziu în noapte, sunt turiști care nu vor să se legitimeze și de aceea noi suntem însoțiți de la Gruparea Mobilă “Tomis” Constanța, suntem însoțiți de echipaje de la Poliție și jandarmi.”, declară ION BUCUR – corpul de control al Rezervației Delta Dunării

În zonele costiere de interes turistic din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au fost înregistrați aproximativ 8.800 turiști din care: 6 800 pe plajele Midia-Corbu-Vadu, 800 pe plaja Sulina și 1.200 pe plaja Sf. Gheorghe. De asemenea, zona adiacentă plajelor Midia-Corbu-Vadu a fost vizitată de un număr de aproximativ 950 de autoturisme.

related posts

Leave a Comment