Home Actualitate O nouă săptămână plină de competiții pentru sportivii CSM Constanța

O nouă săptămână plină de competiții pentru sportivii CSM Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Urmează o nouă săptămână plină de competiții pentru sportivii CSM Constanța, una care va fi deschisă handbaliștii seniori, la Sala Sporturilor din Constanța.

Handbal Masculin Seniori

Vineri, 4 Noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, CSM Constanța primește vizita celor de la HC Buzău în etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea se află pe locul 2 în Liga Zimbrilor și sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon.

Volei Feminin Cadete

Cadetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu vor avea o nouă etapă pe teren propriu în Campionatul Național. Sâmbătă, 5 Noiembrie, la Sala Complexuluio Sportiv Tomis din Strada Flămânda, CSM Constanța va întâlni LPS Brăila. CSM Constanța este neînvinsă în acest început de sezon.

Volei Masculin Seniori

Băieții antrenați de Răzvan Parpală au o deplasare dificilă în fieful celor de la SCM Zalău. Băieții vor juca Sâmbătă, 5 Noiembrie, de la ora 18.00 la Sala Sporturilor din Zalău.

Baschet Feminin Senioare

După o perioadă în care CSM Constanța a obținut două victorii în ultimele două etape disputate, fetele antrenate de Tatiana Gallova joacă în deplasare pe terenul celor la FCC Baschet UAV Arad, echipă fără înfrângere în acest început de sezon. Meciul este programat pe 6 Noiembrie, Ora 18.00 și poate fi urmărit în direct pe youtube-ul FRB TV.

Rugby Juniori U18

Aflați pe primul loc în Campionatul Național după patru etape, băieții antrenați de Onal Agiacai și Marius Codea caută să obțină o nouă victorie în acest sezon. CSM Constanța va evolua în deplasare pe terenul celor de la CSS Viitorul Cluj, Duminică 6 Noiembrie de la ora 11.00.

Baschet Masculin Juniori U20

Aflați la primul turneu internațional la care participă în acest sezon, juniorii U20 antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt se deplasează în Ungaria la Budapesta pentru primul turneu al Grupei C din European Youth Basketball League. Începând de vineri până duminică, CSM Constanța va da piept pe rând cu London Elite (Anglia), Sheffield College (Anglia), Independence France (Franța) și Grosuplje (Slovenia).

Baschet Masculin Juniori U14

Juniorii U14 antrenați de Alina Șerban și Norbert Kovasch se deplasează în București pentru un nou turneu din Campionatul Național. Ei vor da piept în cele două zile de turneu cu Dan Dacian Negru București, Leii București și CSM Phoenix Galați.

Gimnastică Aerobică

Sportivii CSM Constanța ai secției de Gimnastică Aerobică vor fi prezenți la Istanbul în Turcia la Jocurile Balcanice. Va fi primul turneu internațional pentru sportivi în acest sezon.

Șah

După o perioadă în care o parte dintre sportivii CSM Constanța au fost prezenți la Covasna la campionatul național pe echipe mixte, sportivii secției de șah se pregătesc pentru Campionatul European de Șah din Antalya, competiție ce va avea loc între 5-15 Noiembrie.

related posts

Leave a Comment