Home Actualitate Nereguli în privință certificatelor fiscale

Nereguli în privință certificatelor fiscale

by Antonia Mocanu
0 comment

În urma unor verificări derulate de către Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța în ultima perioadă, au fost depistate nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către câțiva chiriași ai campusului social Henri Coandă și ai locuințelor din fondul locativ de stat, administrate de către RAEDPP.

Ca urmare a acestor verificări, Regia a demarat procedura de corespondență cu autoritatea emitentă a certificatelor fiscale.

Până în momentul de față, există suspiciuni că peste 220 de persoane au depus astfel de documente falsificate, în scopul îndeplinirii criteriilor de eligibilitate pentru repartizarea unei locuințe sau în vederea prelungirii contractelor de închiriere deja existente.

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța continuă verificările și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite cu certificate fiscale false.

related posts

Leave a Comment