Home Actualitate Mușcată de un câine agresiv la Valu lui Traian

Mușcată de un câine agresiv la Valu lui Traian

by Antonia Mocanu
0 comment

La un pas să fie mutilată de un rotwailler. O adolescentă de doar 15 de ani din comuna constănțeană Valu Traian a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost mușcată de un câine scăpat cel mai probabil  din curtea proprietarului.  Țipetele fetei au fost auzite de vecinii care au reușit să gonească animalul agresiv.  Cazul a fost preluat de politiști, iar proprietarul câinelui are dosar penal.

Incidentul s-a petrecut după lăsarea întunericului.  Fata mergea spre casă când la un moment dat animalul agresiv a sărit pur și simplu asupra ei, aceasta prăbușindu-se la pământ. Animalul a continuat să o atace și a mușcat-o de mâini și de picioare. Adolescenta a început să țipe, iar vecinii au reușit în cele din urmă să alunge câinele și să sune la 112.

Câinelei aparține unui localnic din zonă și se pare că ar fi scăpat din curte. La scurt timp după incident el a fost identificat, iar acum este cercetat de politiști.

Oamenii din zonă spun că nu ar fi prima oară când animalul agresiv este lăsat la voia întâmplării și iese nesupravegheat din curte. Asta deși face parte dint- o rasă de câini agresivă, iar pe stradă le este permis accesul doar cu botniță.  

related posts

Leave a Comment