Home Actualitate Lecturi și spectacole online, la Constanța

Lecturi și spectacole online, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

„Teatrul între educație și divertisment” este noul proiect pe care Teatrul „Căluțul de mare” din Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța îl desfășoară pe parcursul lunii aprilie și mai, până la ieșirea din starea de urgență a României.

Astfel echipa teatrului va prezenta online prin intermediul unei platforme online diferite lecturi de texte și spectacole, in conformitate cu programa școlară la literatura română, corespunzătoare ciclului primar și gimnazial.

Cei mici se vor bucura în 29 aprilie de la ora 11 de Teatru radiofonic, „Dl. Goe” de I.L.Caragiale, în interpretarea actorilor teatrului pentru copii și tineret.

În prima zi a lunii mai, de la ora 17, tot online cei mici vor viziona Spectacolul „Războiul troian” după „Legendele Olimpului” de Al. Mitru. În timp ce în 5 mai, același spectacol se va reluat, de la ora 18.

În următoarea zi, prichindeii din ciclurile primar și gimnazial vor viziona „Unde fugim de acasă”, de Marin Sorescu, de la ora 11, iar pe 8 mai, de la ora 20, „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” de Petre Ispirescu, este povestea care îi va încânta pe cei mici.

Aproape de jumătatea lunii mai, în 12 și 14, de la ora 11 se va relua „Unde fugim de acasă”, de Marin Sorescu.

În interpretarea actorilor Teatrului pentru copii și tineret căluțul de mare vor putea înțelege mai bine anumite texte din programa școlară la literatura română, corespunzătoare ciclului primar și gimnazial.

related posts

Leave a Comment