Home Actualitate Lansare proiect „Angajați performanți”

Lansare proiect „Angajați performanți”

by Antonia Mocanu
0 comment

„Angajați performanți”, un proiect îndrăzneț, acorat în realitatea actuală ce își va avea debutul vineri de la ora 14, în mediul online prin intermediul platformei ZOOM. Despre ce este vorba? E simplu. Camera de Comerț, Industrie și Agicultură Tulcea,  alături de Universitatea Ovidius din Constanța, vor să   crească numărului de angajați din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, din județele Constanța, Tulcea, Brăila și Galați, care beneficiază de un nivel îmbunătățit de cunoștințe, competențe sau aptitudini aferente sectoarelor economice.

Strategia Națională pentru Competitivitate și Strategia Națională de Cercetare, Dezvoltare și Inovare au identificat domeniile care au nevoie de ajutor, astfel  proiectul țintește formarea a 380 de angajați și sprijinirea a minimum 36 de întreprinderi pentru a introduce și desfășura programe de învățare la locul de muncă.

Proiectul „Angajați performanți” se derulează pe o perioadă de 18 luni, între 4 februarie 2020 – 3 august 2021, și este cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară „Locuri de muncă pentru toți”.

related posts

Leave a Comment