Home Actualitate Iuliana Tasie reprezintă România la Congresul European ESPA

Iuliana Tasie reprezintă România la Congresul European ESPA

by Romanov Alex
0 comment

Au demarat lucrările Congresului European Spas, găzduit de Ensana Health Spa Hotels – Healing Power of Nature, în Slovacia.

Timp de trei zile, specialiștii în domeniu abordează subiecte precum:

– competența medicală; Spa-urile europene vor veni cu prezentări de bune practici ale membrilor, cum ar fi interesul sporit pentru sănătate mentală, programul de educație în sănătate, îngrijirea cancerului, viitorul climatoterapiei;

– rezultatele celui mai recent studiu Innovaspa despre tratamentul longcovid, postcovid;

– studii despre tratamentele de lungă durată în spa-uri medicale.

România este reprezentată la eveniment prin: Iuliana Tasie, vicepreședintele Organizației Patronale a Turismului Balnear din România și ESPA, și dr. Mihaela Cucu, președintele Comisiei Medicale a OPTBR, care va susține o prezentare despre bogăția de resurse pentru climatoterapie în tratamentele balneare din România.

“Sunt extrem de mândră să reprezint turismul balnear și de wellness din România la cel mai mare congres european pe aceste teme, în calitate de vicepreședinte OPTBR și ESPA. Vom prezenta prin specialistul nostru Dr. Mihaela Cucu, varietatea climaterică a României, pornind de la litoral până în vârful munților, unde s-au dezvoltat stațiuni balneare de renume și folosesc climatul în pachetele de tratament. Evidențiem cele mai importante studii realizate pe această temă în România, vom prezenta și pachetele dezvoltate pentru tratare Post Covid, inovarea și profesionalismul personalului medical și de terapeuți care fac posibile aceste tratamente unice in Europa!”, declară IULIANA TASIE, vicepreședinte OPTBR și ESPA

La Congresul ESPA, experți de top din domeniu transmit informații valoroase despre cele mai recente tendințe și evoluții în domeniul sănătății și wellness-ului. Pandemia a deschis o nouă eră pentru turismul de sănătate, wellness și industria spa din întreaga lume. Europa, cu marea tradiție a medicinei spa și infrastructura excelentă, este o destinație verde și de sănătate bine cunoscută, cu un mare potențial în prezent. O privire de ansamblu despre potențialul pieței nord-americane va fi prezentată de speakerul american Laura Powell.

Ideea centrală a Congresului este că balneologia este elementul cheie în recuperarea post-Covid, iar spa-urile europene sunt locul perfect pentru schimbarea stilului de viață.

sursa foto: OPTBR

related posts

Leave a Comment