Home Actualitate Începe programul Infant

Începe programul Infant

by Antonia Mocanu
0 comment

Primăria Constanța a anunțat că, începând cu data de 01 iulie 2020  tinerii interesați pot depune cereri pentru a se înscrie în programul INFANT.

Obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

Pentru a beneficia de acest program, cei interesaţi vor avea nevoie de o solicitare pentru înscriere, de adeverința de la unitatea sanitară parteneră care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”, copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani şi declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal

related posts

Leave a Comment