Home Actualitate „Intersecția morții” de la Lumina va avea sens giratoriu

„Intersecția morții” de la Lumina va avea sens giratoriu

by Antonia Mocanu
0 comment

O zonă  extrem de periculoasă pentru șoferi. Acestea sunt cuvintele pe care orice conducător auto le-ar spune dacă ar fi întrebat cum cataloghează intersecția drumului național 22 cu drumul județean 226.  Este locul unde se întretaie comuna Lumina și orașul Ovidiu.

 „Intersecția morții” așa cum a fost supranumită în ultimii ani din pricina faptului că foarte multe persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere în acest loc va avea în sfârșit un sens giratoriu.

După îndelungi demersuri și proceduri se va realiza un sens giratoriu în locul în care și-au găsit sfârșitul un număr considerabil de persoane. Atât primarul comunei, Ioan Roman, dar și prefectul județului George Niculescu au „luptat” pentru ca în acest sector să nu mai fie atât de multe accidente, iar sensul giratoriu pare a fi  soluția.  

Menționăm faptul că la începutul lunii iulie în anul 2019, Direcția Regională de Drumuri și Poduri a semnat contractul pentru serviciile de proiectare a sensului giratoriu la intersecția dintre DN 22  și DJ 226.

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor sensului giratoriu de la intersecția drumului național 22 cu drumul județean 226 este 31 iulie 2020.

related posts

Leave a Comment