Home Actualitate În weekend, la datorie!

În weekend, la datorie!

by Antonia Mocanu
0 comment

La sfârşit de săptămână jandarmii constănţeni vor fi, ca de obicei, la datorie. Pe lângă multe alte misiuni specifice, jandarmii vor avea de supravegheat pe raza de competenţă desfăşurarea în bune condiţii a unor manifestări sportive:

Azi, la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanţa, vom veghea la menţinerea ordinii şi siguranţei publice la meciul de handbal C.S.M. Constanţa – A.C.S. H.C. Buzău 2012.

 În weekend vom fi prezenţi pentru siguranţa publică la toate meciurile de fotbal desfăşurate pe raza de competenţă, respectiv C.S. Gloria Albeşti – C.S. Amara, pe stadionul Central Albeşti,  C.S. Gloria Băneasa – A.C.S. Modelu Înainte, pe stadionul 1 Mai din Băneasa şi la partida de fotbal feminin F.C.V. Farul Constanţa – A.F.C. Chindia Târgovişte ce va avea loc pe stadionul Stadionul Central din cadrul Complexului Sportiv Academia Gheorghe Hagi Ovidiu;

Facem un apel către suporterii echipelor implicate în confruntările sportive menţionate să se limiteze la susţinerea paşnică a confruntării de pe teren, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine.

related posts

Leave a Comment