Home Actualitate Eforie Nord, stațiunea familiștilor

Eforie Nord, stațiunea familiștilor

by Antonia Mocanu
0 comment

Sunt zile fierbinți la malul mării: mii de turiști se bronzează și se distrează pe plajele din Eforie, iar cei care cedează în lupta cu razele soarelui se aruncă în apa răcoritoare a mării.  Sunt sute de copii la Eforie,  stațiune care în ultimii ani  s-a transformat în locul preferat al familiștilor.

Plajele din sudul, centrul și nordul stațiunii Eforie Nord gem de turiștii sosiți din toate colțurile țării. Autoservirile cu terasă au preturi accesibile  la meniurile zilnice, iar pentru cei care nu vor să manânce în oraș, pensiunile le pun la dispoziție bucătării dotate cu tot pentru ca turiștii să-și gătească singuri.

Vremea e numai bună pentru bronz și răsfăț sub razele soarelui, iar apa mării este grozavă pentru bălăceală. Chiar dacă nu se mai pot lăuda cu rezervări precum cele din anii trecuți, proprietarii unităților de cazare nu se plâng. Cei mai mulți dintre ei le oferă turiștilor facilități pentru copii și piscine astfel încât și dacă marea este mai agitate, aceasta este  o variantă de rezervă.

Un sejur de 5 nopți la o pensiune de 3 margarete nu costă mai mult de 1.000 de lei pentru o familie cu un copil. Prețurile mai cresc dacă vorbim de hoteluri însă chiar și așa rămân mai mici în comparație cu Mamaia și chiar cu ce se practică în sudul litoralului. Iar meteorologii au și ei vești bune: vremea de vacanță va rămâne în continuare la fel de frumoasă la malul mării și în perioada următoare.

related posts

Leave a Comment