Home Actualitate S-a clasat dosarul lui Vergil Chițac pentru zădărnicirea combaterii bolilor

S-a clasat dosarul lui Vergil Chițac pentru zădărnicirea combaterii bolilor

by Antonia Mocanu
0 comment

În luna martie a acestui an, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație, în temeiul art. 292 din Codul de procedură penală, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor în ceea ce îl privește pe senatorul Vergil Chițac, care participase la mai multe întâlniri oficiale și private ulterior intrării în contact cu o persoană infectată cu virusul Covid-19.

Astăzi, senatorul a postat pe pagina sa de socializare faptul că dosarul în care era învinuit de zădărnicirea combaterii bolilor a fost clasat.

“Legat de nefericita întâmplare din martie, am primit clasarea dosarului in rem. Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovada incontestabilă a nevinovăției mele, integritatea nefiindu-mi niciodată pusă la îndoială. În cariera mea anterioară, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro și am dat bun de plată la peste 60 de milioane de euro, bani publici și europeni, fără să existe nici cea mai mică suspiciune legată de activitatea mea. Vreau să mulțumesc acelora care m-au susținut în acele momente dureroase. De asemenea, îi chem alături de mine și pe cei care atunci m-au privit cu rezerve. Împreună facem Constanța puternică”, a  scris Vergil Chițac pe pagina de socializare.

 Menționăm faptul că în luna martie, premierul Ludovic Orban și mai mulți membri ai membri ai Guvernului și membri PNL au fost testați pentru coronavirus și au intrat în izolare, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu coronavirus.

related posts

Leave a Comment