Home Actualitate CFR Călători, legături directe cu staţiunile de la Marea Neagră până în 15 septembrie

CFR Călători, legături directe cu staţiunile de la Marea Neagră până în 15 septembrie

by Antonia Mocanu
0 comment

CFR Călători asigură legături directe cu staţiunile de la Marea Neagră până pe 15 septembrie, deşi programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie, a anunţat joi compania.

„Pentru ca pasagerii să se poată bucura din plin de ultimele zile călduroase, deşi programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie, CFR Călători asigură până la data de 15 septembrie 2021 continuitatea călătoriei până la Mangalia prin menţinerea unor legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi şi Suceava sau prin asigurarea legăturii din Bucureşti Nord la trenuri dinspre Baia Mare, Beclean pe Someş, Sighetu Marmaţiei, Bistriţia Nord, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Craiova“, anunță CFR.

Astfel, până la data de 15 septembrie 2021, vor avea circulaţia prelungită până la Mangalia următoarele trenuri, fără ca pasagerii să fie nevoiţi să coboare în staţia Constanţa.

Potrivit CFR Călători, conexiunea dintre Bucureşti şi Constanţa va fi asigurată zilnic de 18 trenuri, din care 14 InterRegio (câte şapte pe sens) şi patru Regio (câte două pe sens). După data de 15 septembrie 2021, legătura cu Constanţa se va menţine atât cu trenuri directe din Braşov, Iaşi/Suceava, cât şi prin trenurile cu schimbare în Bucureşti Nord dinspre marile oraşe din ţară.

Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse din tariful de transport, preţurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale, prezentate pe site-ul companiei. Elevii beneficiază de gratuitate, iar studenţii de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

related posts

Leave a Comment