Home Actualitate Vara nu s-a încheiat, ea continuă cu multă distracție la Eforie Aqua Park

Vara nu s-a încheiat, ea continuă cu multă distracție la Eforie Aqua Park

by Crina Matei
0 comment

Atmosfera de vacanță continuă la Eforie Aqua Park. În parcul acvatic din Eforie Nord, constănțenii și turiștii trăiesc cea mai frumoasă experiență a verii și se distrează pe cinste. Vizitatorii pot participa la numeroase concursuri cu premii și sunt încântați de muzica bună și invitații surpriză. Adulți și copii, toată lumea se simte bine în parcul acvatic, iar animatorii nu lasă pe nimeni să se plictisească.

Petrecerile cu spumă pe tobogane, preferatele tuturor

Spuma pe tobogane este unul dintre cele mai așteptate momente, la Eforie Aqua Park.Petrecerile cu spumă pe tobogane îi transformă și pe adulți în copii,în parcul acvatic din Eforie Nord. Toată lumea se bucură, atunci când tunurile încep să arunce clăbuci de spumă pufoasă. Distracția pentru o zi perfectă de vacanță este completată de muzica bună, invitați surpriză, magicianul Ciprian și mulți animatori.

Un parc acvatic cu multiple posibilități de distracție

De la mic la mare, toți oaspeții sunt invitați să participe la competiții cu caiacele, o activitate foarte distractivă, apreciată de adulți și de copii, deopotrivă. În piscina generoasă a parcului acvatic, instructorul de fitness StarlinBelen îi provoacă zilnic pe cei prezenți în parc să facă mișcare și să danseze în apă. Cele 11 tobogane acvatice pentru copii și adulți aduc zâmbete pe fețele tuturor și multă bucurie, pentru toți cei prezenți la Eforie Aqua Park

Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat în parcul acvatic sunt așteptați zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

related posts

Leave a Comment