Home Actualitate Bilanț pentru CMSN

Bilanț pentru CMSN

by Antonia Mocanu
0 comment

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a făcut bilanțul ultimelor luni în ceea ce privește activitatea Delfinariului, Acvariului, Microrezervației, Planetariului, Leilor de mare. Au fost câteva luni dificile, dar odată cu redeschiderea, lucrurile au intrat pe făgașul normal.

Pandemia a afectat în ultimele luni foarte multe sectoare, printre ele se regăsesc și muzeele. În ultima perioadă Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța însă s-a adaptat noilor reguli și a funcționat, astfel că activitatea Delfinariului, Acvariului, Microrezervației, Planetariului și a Leilor de mare s-a desfășurat, în alte condiții, dar a încântat în continuarea publicul spectator.

Vorbind de cifre, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța menționează faptul că în luna ianuarie 2020, încasările au fost la 180%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Trendul ascendent s-a menținut și în luna februarie. Lunile cele mai grele pentru CMSN au fost martie, aprilie, urmând ca în luna mai, odată cu expirarea stării de urgență și redeschiderea muzeelor, lucrurile au început să intre pe făgașul normal.

În această perioadă Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța organizează o serie de evenimente pentru elevi de toate vârstele, dar și pentru părinți și bunici care sunt așteptați să își petreacă timpul liber învățând, distrându-se, dar cel mai important petrecându-și timpul liber în alt mod.

related posts

Leave a Comment