Home Actualitate Au început înscrierile pentru H3RO Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est

Au început înscrierile pentru H3RO Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est

by Antonia Mocanu
0 comment

Înscrierile pentru H3RO Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est, sunt deschise

Cei care doresc să participe la ediția cu numărul 13 a competiției de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 2 octombrie 2021, se pot înscrie pe https://racehub.ro/register/H3RO2021.

Pe lânga pasionatii de triatlon, la startul competitiei și-au confirmat, deja, prezența sportivii din echipa Olimpică a Romaniei, Felix Duchampt și Antoanela Manac precum și cei mai buni triatloniști din loturile naționale de triatlon.

Federația Română de Triatlon anunță ca în cadrul competiției H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024.

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start,  500 de sportivi respectând normele de prevenție SARS-CoV-2 în vigoare. Competiția va îngloba două Campionate Naționale si doua Cupe ale Romaniei.

Premiile totale vor fi record în valoare totală de 42 200 de lei.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO Mamaia este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului este de 210 419,19 lei

related posts

Leave a Comment