Home Actualitate Străzi impracticabile, transformate în artere de circulație

Străzi impracticabile, transformate în artere de circulație

by Antonia Mocanu
0 comment

Străzi impracticabile, transformate în artere de circulație. Municipalitatea, prin administratorul drumului public,  continuă programul de investiții în infrastructura rutieră din zonele rezidențiale.

În cartierul Baba Novac, au fost finalizate lucrările de amenajare a zonei carosabile pe strada Putnei și aleea Morilor. Echipele administratorului drumului public au intervenit astăzi cu utilaje pentru turnarea asfaltului, după ce terenul a fost consolidat prin lucrări de excavare și compactare.

În același timp, se construiește carosabilul pe strada Muscel și aleea Sânzienelor. Pe strada Muscel, se aplică stratul de drenaj și se toarnă fundația de piatră spartă în timp ce pe aleea Sânzienelor, se execută lucrări de excavare.

De asemenea, la mijlocul de săptămână, utilajele de asfaltare se mută în cartierul Palazu Mare. Condițiile de acces rutier vor fi îmbunătățite pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady.

Pe strada Camil Ressu, terenul este stabililizat prin așternerea mai multor straturi de piatră și se toarnă stratul de drenaj. În paralel, pe strada Ștefan Dărăscu, terenul este săpat, în vederea asfaltării.

Potrivit proiectului, se execută prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră.

related posts

Leave a Comment