Home Actualitate Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „MEMBRU RESTO – RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!”

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „MEMBRU RESTO – RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!”

by Antonia Mocanu
0 comment

RESTO Constanța vrea normalite, vrea sezon estival în siguranță și vrea turiști fericiți. În acest sens Asociația Patronală a lansat Campania „MEMBRU RESTO – RESTAURANT SIGUR – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!” care propriu-zis se referă la imunizarea angajaților din HoReCa pe plan local. Ideea campaniei a primit și girul Prefectului Județului Constanța, Silviu Coșa.

Egevit Aslan, președinte RESTO: „În cursul întâlnirii de lucru coordonate de Prefectul Constanței, Silviu Iulian Coșa, am anunțat lansarea Campaniei noastre, solicitând sprijin pentru facilizarea vaccinarii personalului angajat în HoReCa locală. Ne bucuram să primim susținerea și suportul Instituției Prefectului în acest sens. Ne dorim să transmitem un semnal de siguranța și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunța, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat, fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”.

Corina Martin, președinte de Onoare RESTO: „Invităm constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul Membru RESTO – Restaurant SIGUR / SAFE LOCATION”.

Prin demararea acestei campanii RESTO Constanța se poziționează ca o primă destinație turistică din țară care intră în campania de vaccinare pentru sectorul HoReCa, la propunerea lor.

RESTO mai transmite faptul că prin această campanie participă la  facilitarea relaxării și derulării vacanțelor și serviciilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales în apropierea deschiderii Sezonului estival 2021. De asemenea, asociația patronală constănțeană va continua și în perioada următoare dialogul cu instituțiile abilitate pentru a promova interesele industriei, în numele operatorilor din turismul județului Constanța.

Totodată, RESTO Constanța salută decizia Premierului României, Florin Cîțu, care a declarat  că restaurantele care își vaccinează întreg personalul ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidență din localitatea în care se află.

related posts

Leave a Comment