Home Actualitate Adoptă un cățel!

Adoptă un cățel!

by Antonia Mocanu
0 comment

Adăpostul public de animale abandonate Constanța este locul unde persoanele intersate pot să adopte gratuit câini de rasă comună.

Ne dorim ca instituționalizarea să fie doar o etapă, fapt pentru care vă rugăm să ne sprijiniți pentru a le oferi o familie și de a da sanșa altor căței de pe stradă să ajungă în padoc pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Vă așteptăm să faceți alegerea perfectă. Aveți ocazia să întâlniți animalul de companie adecvat pentru locuința și stilul dumneavoastră de viață.

Noul membru al familiei dumneavoastră va beneficia de un control medical amănunțit și orice alt tratament necesar, înainte de a fi luat acasă.

Totodată, veți primi ca bonus recomandări și sfaturi de îngrijire a patrupedului de la medicul veterinar al adăpostului public.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini;

Cei care doresc să devină stăpânii  acestor patrupede pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

– luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

– joi – 09:30 – 17:30;

– sâmbătă și duminică – închis.

Persoanele care și-au asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi.

Acestea au obligația să-l îngrijească și să respecte actele normative în vigoare și să-și indeplinească obligațiile legale care le revin în calitate de deținător al animalului.

Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și este sancționat conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.

Pentru informații și adopții puteți suna la numărul de telefon: 0733045213.

related posts

Leave a Comment