Home Social Nuntă în vremuri de… coronavirus. Tot mai mulți tineri constănțeni și-au reprogramat sau ANULAT cununiile civile

Nuntă în vremuri de… coronavirus. Tot mai mulți tineri constănțeni și-au reprogramat sau ANULAT cununiile civile

by tomisnews
0 comment

În perioada 16.03.2020 – 22.03.2020, nouă cupluri și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile din Constanța. Potrivit unui anunț de marți al municipalității, au mai fost și patru perechi care au hotărât că nu este cel mai potrivit moment pentru a-și începe viața de familie și au renunțat. Astfel, tot mai mulți tineri care aveau programate cununiile civile în această perioadă au decis să le reprogrameze sau chiar să le anuleze.

Cei care merg mai departe trebuie să respecte prevederile Decretului Președintelui României nr. 195/16 Martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și anume prezența a doar 10 persoane în momentul oficierii cununiei civile.

Pentru orice modificare/informație din sfera de competență a Direcției Locale de Evidență Persoane vă rugăm să folosiți următoarele date de contact:
Serviciul Stare Civilă – numerele de telefon: 0731-500128 și 0799-606130, adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro

related posts

Leave a Comment